TOTALNA RASPRODAJA SALONSKIH PRIMJERAKA

50 – 70%

NAŠI BRANDOVI

Dugogodišnji smo zastupnici, svjetski poznatih brandova namještaja iz Italije, Španjolske, Belgije i Francuske.

VOLIMO INTERIJERE

Kroz godine smo surađivali s vodećim brandovima iz svih grana industrije. Provjerite cijelu listu na linku ispod.

GODINA ISKUSTVA

USLUGE

Raspon naših usluga kreće se od procesa projektiranja, preko arhitektonskog nadzora do opremanja interijera Vašeg novog prostora namještajem svjetski poznatih brandova, čiji smo zastupnici preko 30 godina.

ZASTUPNICI

Dugogodišnji smo zastupnici, svjetski poznatih brandova namještaja iz Italije, Španjolske, Belgije i Francuske. U našoj ponudi, uz rezidencijalni namještaj, možete pronaći i namještaj za opremanje uredskih i poslovnih prostora.

DIZAJN INTERIJERA

Studio Proning bavi se arhitektonskim projektiranjem, građevinskim nadzorom, te opremanjem interijera. Uz dugogodišnje iskustvo projektiranja te adaptacija stanova i kuća, specijalizirali smo se za projektiranje turističkih objekata (hotela, hostela, welnessa itd.).

ARHITEKTONSKI NADZOR

Dugogodišnje iskustvo arhitektonskog nadzora nad svim realiziranim projektima, u suradnji s pouzdanim kooperantima. Nudimo realizaciju projekta od samog projektiranja do finalne realizacije kompletnog interijerskog uređenja, po principu “ključ u ruke”.

O NAMA

Firma PRONING je osnovana 1990. godine. Uz dugogodišnje iskustvo u projektiranju, izvodimo i opremamo interijere poslovnih i rezidencijalnih prostora. Po potrebi nudimo građevinske i obrtničke radove po sistemu “ključ u ruke”.

Zastupnici smo vrhunskih talijanskih, francuskih i španjolskih proizvođača namještaja i opreme.

Osiguravamo dostavu i montažu u Hrvatskoj i inozemstvu, te odgovarajuću garanciju. Pri uređenju Vašeg prostora i odabiru namještaja na raspolaganju su Vam naši arhitekti i dizajneri interijera.

KONTAKT

Za sve upite molimo Vas kontaktirajte nas putem maila ili telefonski

info@proning.hr

tel +385 98 237 183
tel +385 98 938 76 94

Ova stranica zaštićena je s reCAPTCHA od strane Google servisa. Vrijede Opći uvjeti privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.

Copyright © 2020-2022 Proning